Uw VvE, onze zorg

VBA is de specialist voor zorgeloos VvE beheer. Of u nu een bepaald onderdeel van het VvE bestuur wilt uitbesteden of het gehele VvE beheer wilt uitbesteden, wij nemen u het werk uit handen waar dit nodig is.

 

VvE uitbesteden aan een onafhankelijke VvE specialist

Door VvE beheer uit te besteden aan een onpartijdige instantie zoals VBA voorkomt u onnodig hoge onderhoudskosten. Als extern en onafhankelijk VvE kantoor voeren wij onderhoud niet zelf uit waardoor leveranciers geselecteerd worden in het belang van uw VvE bestuur. VvE beheer uitbesteden aan een ervaren VvE kantoor houdt ook de sfeer binnen uw VvE goed. De keuze om VvE beheer aan een externe partij over te laten, komt in de praktijk dan ook neer op minder lasten en meer tijd en woongenot.

Kies zelf welk onderdeel van VvE beheer u uitbesteedt

VBA ontzorgt uw VvE op meerdere vlakken. Alle eigenaren samen, met het VvE bestuur, beslissen welke taken u wilt uitbesteden. Als specialist in VvE beheer bieden wij oplossingen voor onder andere de financiële boekhouding, administratieve facilitering, techniek en bestuur. Daarnaast verzorgt VBA, in overleg, begeleiding bij klein en groot onderhoud. Welk onderdeel van het VvE beheer laat u uitbesteden?

  • Maandelijks innen van de VvE voorschotbijdragen en betalen facturen
  • Onderhoud aan installaties en reparatie van schades
  • Opstellen meerjarenonderhoudsplannen – en begroting
  • Begeleiden groot en klein onderhoud
  • Begeleiden verduurzamingsproces en energietransitie
  • Juridisch-bestuurlijke zaken
  • Financiële-administratie en secretariële taken

Complete ontzorging van uw VvE

Een VvE leiden is een flinke klus, zeker wanneer u daarnaast ook nog een vaste baan heeft of van uw pensioen wilt genieten. VBA is voor de VvE de uitkomst wanneer de bestuursleden eigenlijk onvoldoende tijd hebben voor alle bestuurstaken en geen (financieel) risico willen lopen door bijvoorbeeld achterstallig onderhoud. Wanneer u voor VBA kiest, wordt het bestuur van de VvE totaal ontzorgd door alles uit te besteden. Alle eigenaren en het bestuur kiezen dan voor zorgeloos wonen en worden alleen betrokken als het echt nodig is.

Alle taken van de VvE uitbesteden

U bent als eigenaar van een appartement in een appartementencomplex automatisch (wettelijk) lid van een Vereniging van Eigenaren. Doordat alle bewoners een aandeel bezitten, hebben alle leden van een VvE baat bij de uitbesteding van o.a. de boekhouding en het onderhoud van het complex door een onafhankelijk kantoor. Precies om deze reden hebben al vele VvE’s gekozen om al die taken uit te besteden.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over hoe VBA het besturen en het algehele beheer van een VvE makkelijker, overzichtelijker en goedkoper maakt? Neem dan contact op en leg uw vragen aan ons voor.